Αρχική Νέα Αυτός είναι ο 40χρονος παιδόφιλος που προφυλακίστηκε - Τι απαντά η Εισαγγελία Αθηνών για το γεγονός ότι η υπόθεση είχε μείνει στο συρτάρι

Αυτός είναι ο 40χρονος παιδόφιλος που προφυλακίστηκε - Τι απαντά η Εισαγγελία Αθηνών για το γεγονός ότι η υπόθεση είχε μείνει στο συρτάρι

paid2 Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια ο παιδόφιλος που συνελήφθη από τις αρχές στο Περιστέρι. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν κατά την προσέλευή του στα δικαστήρια:

paid1

paid

Την ίδια στιγμή απάντηση σε όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές για την υπόθεση του βιαστή ενός 14χρονου κοριτσιού έδωσε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρατίθεται αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σχετικά με τον απολύτως δικαιολογημένο θόρυβο που προκλήθηκε στα ΜΜΕ σε ό,τι αφορά στον δράστη βιασμού και αποπλάνησης παιδιού”, η Εισαγγελία αναφέρει τα εξής: “Στις 25.8.2014 υποβλήθηκε στην Υπηρεσία μας δικογραφία, που αφορούσε στον βιασμό και την αποπλάνηση ανήλικης από άγνωστο δράστη. Η δικογραφία παραδόθηκε αμέσως στον Εισαγγελέα, ο οποίος αυθημερόν έδωσε παραγγελία για την ανακάλυψη του δράστη. Την 23.9.2014 η δικογραφία επανήλθε στην Υπηρεσία μας και ζητήθηκε και πάλι απευθείας από τον Εισαγγελέα παραγγελία για την διερεύνηση των στοιχείων του δράστη μέσω facebook, η οποία δόθηκε αυθημερόν. Η εν λόγω δικογραφία επανυποβλήθηκε στην Υπηρεσία μας μέσω ταχυδρομείου αυτή τη φορά, χωρίς κάποια εξωτερική ένδειξη κατεπείγοντος, ως είθισται στις περιπτώσεις αυτές, τον Δεκέμβριο του 2014.

Για τον λόγο αυτόν και με δεδομένο ότι στους Η/Υ της Εισαγγελίας είχε καταχωρηθεί ως δικογραφία με άγνωστο δράστη, η δικογραφία δεν αξιολογήθηκε ως κατεπείγουσα, προκειμένου να δοθεί άμεσα στον Εισαγγελέα που τη χειριζόταν για να ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.