Αυτός είναι ο 47χρονος παιδόφιλος προπονητής πάλης που αποπλάνησε και ασέλγησε σε 14χρονη αθλήτρια του

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου παιδόφιλου προπονητή πάλης , ο οποίος συνελήφθη στις 30-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου, σε ασέλγεια 14χρονης αθλήτριας του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, από γυμναστή, κατ’ εξακολούθηση.

47χρονος

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 11-2-1970 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της νοτιοανατολικής Αττικής η αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου που αναπτύχθηκε στα αποδυτήρια ιδιωτικού αθλητικού συλλόγου, όπου προπονητής πάλης είχε αναπτύξει παράνομη ερωτική σχέση με ανήλικη αθλήτριά του, μόλις 14 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της esspressonew.gr, η μητέρα της ανήλικης εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση στο τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι η κόρη της τής εξομολογήθηκε ότι είχε αναπτύξει ερωτικό δεσμό με τον προπονητή της, με τον οποίο δήλωσε ερωτευμένη!

Μάλιστα, η ανήλικη αθλήτρια παραδέχτηκε στη μητέρα της ότι είχε ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές με τη θέλησή της με τον προπονητή, μέσα στα αποδυτήρια του συλλόγου! Η αποκάλυψη του μυστικού της 14χρονης θορύβησε τη μητέρα της, που ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 47χρονο παιδεραστή, ο οποίος φέρεται ότι είχε προσεγγίσει την ανήλικη αθλήτρια εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του και ότι την αποπλάνησε συνάπτοντας ερωτική σχέση μαζί της.

Μετά τις αποκαλύψεις της 14χρονης, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 47χρονος να έχει αποπλανήσει και άλλες αθλήτριες από τη σχολή στην οποία προπονεί.