Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι στα Μέγαρα

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 62χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στις 14 Αυγούστου στα Μέγαρα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γκόσδη Αντώνιο του Παναγιώτη και της Πολυξένης, γεννηθέντα στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το χρονικό της αποπλάνησης της 11χρονης

Η περιπέτεια της 11χρονης ξεκίνησε όταν ο 62χρονος την πλησίασε και ασέλγησε εις βάρος της, λέγοντας ότι θα της έδειχνε κάτι σύκα σε ένα οικόπεδο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών της 11χρονης, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, ο 62χρονος περνούσε από το σπίτι όπου η μικρή έπαιζε. Όταν την είδε μόνη της, αμέσως την πλησίασε και με διάφορα προσχήματα προσπάθησε να την πάρει μαζί του. Τελικά, η 11χρονη πείστηκε και τον ακολούθησε, όταν εκείνος της έταξε να της δείξει μια μεγάλη συκιά.

Αφού έφυγαν μαζί, περπάτησαν λίγο παρακάτω φτάνοντας σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο, όπου ο 62χρονος άρχισε να ακουμπάει το μικρό κοριτσάκι. Η 11χρονη βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από τα χέρια του και γύρισε πίσω στο σπίτι της, μιλώντας κατευθείαν στους γονείς της, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι και ειδοποίησαν την αστυνομία που συνέλαβε τον 62χρονο άνδρα.

Σε βάρος του 62χρονου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή, εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησης.