Αρχική Νέα Αυτός είναι ο 81χρονος που πιάστηκε να ασελγεί σε 11χρονη έναντι 2 ευρώ

Αυτός είναι ο 81χρονος που πιάστηκε να ασελγεί σε 11χρονη έναντι 2 ευρώ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 81χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού και ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος στις 19-05-2018.

Πρόκειται για τον ΒΟΪΤΣΙΔΗ Χαράλαμπο του Ναούμ και της Μάλαμας , γεν.1937 στη Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 18-06-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων. Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ηλικιωμένος ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 13χρονου (σήμερα) κοριτσιού, από το 2016 έως το Δεκέμβριο του 2017, έναντι μικρών χρηματικών ποσών. Η ανήλικη στην κατάθεσή της στην αστυνομία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία αναφέρει με λεπτομέρειες τι συνέβη και αποκαλύπτει πως ο υπερήλικας εκμεταλλευτής της ήθελε να συνευρεθεί σεξουαλικά και με τη συνομήλικη φίλη της αναφέρει το protothema.gr! Η τελευταία όμως δεν ενέδωσε αλλά επιβεβαιώνει ότι η φίλη της εκμυστηρεύτηκε όσα συνέβαιναν στο ισόγειο γραφείο του 81χρονου. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τη δικογραφία, περίμενε να κλείσει να λειτουργεί το γραφείο, και οδηγούσε την 13χρονη σήμερα σε έναν ξεχωριστό χώρο που τον είχε ως αποθήκη, όμως μέσα είχε και κρεβάτι. Στον συγκεκριμένο χώρο όταν έβαζε το παιδί κατέβαζε τα στόρια. Μάλιστα περιγράφεται ότι το παιδί γνώριζε με τα μικρά ονόματα τους δύο υπαλλήλους του γραφείου, οι οποίοι δεν είναι γνωστό εάν αντιλήφτηκαν τι είχε συμβεί.

Και τα δύο κορίτσια περιγράφουν με λεπτομέρειες πώς είναι ακριβώς ο χώρος της συγκεκριμένης αποθήκης, ειδικά όμως η 13χρονη που ήταν θύμα του 81χρονου. Ακόμη το παιδί αναφέρει στην κατάθεσή του ότι στην αρχή ο ηλικιωμένος άρχισε να της δίνει ποσά της τάξης των 50 λεπτών και του 2 ευρώ για να τη δελεάσει και μετά άρχισε να της προτείνει μεγαλύτερα για να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις. Οι περιγραφές του παιδιού για το τι υπέστη στα χέρια του σοκάρουν, ενώ ο κατηγορούμενος φτάνει σε σημείο να χρησιμοποιεί μέχρι και σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ μονίμως έδειχνε στο παιδί περιοδικά πορνό, όπως περιγράφει η μικρή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και μάλλον θα αποτελέσει αντικείμενο της ανακριτικής έρευνας είναι ότι το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού φαίνεται πως πληροφορήθηκε ότι η 13χρονη πήγαινε στο γραφείο του ηλικιωμένου, χωρίς προφανώς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη. Στη δικογραφία περιγράφεται πως ο ένας αδερφός της απευθύνθηκε στον 81χρονο και του είπε να μην ασχολείται με την αδερφή του, ενώ και η μητέρα εμφανίζεται να έχει… δείρει την 13χρονη όταν πληροφορήθηκε τις επισκέψεις της στο γραφείο του ηλικιωμένου! Κομβικός στην αποκάλυψη του δράματος που ζούσε η 13χρονη ήταν ο ρόλος ενός γείτονα που αντιλήφθηκε τις κινήσεις του 81χρονου. Ήταν αυτός που πλησίασε το παιδί και το προέτρεψε είτε να απευθυνθούν στην αστυνομία, είτε σε υπηρεσίες προστασίας.

Η δικογραφία ήδη έχει διαβιβαστεί σε εισαγγελέα. Ο ηλικιωμένος παρ’ ότι δεν έδωσε εξηγήσεις στην αστυνομία, πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες, όμως οι λεπτομέρειες στις καταθέσεις των δύο παιδιών είναι αποκαλυπτικές. Οι δικαστικές αρχές περιμένουν και από τα εργαστήρια που εξετάζουν αντικείμενα από την αποθήκη που έχει κατασχεθεί και εξετάζεται για DNA, όπως για παράδειγμα το σεντόνι που χρησιμοποιούσε πάντα ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τις περιγραφές του παιδιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.