Αυτός είναι ο αλλοδαπός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 5χρονης σε σχολή ιππασίας στο Κορωπί

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του  20χρονου Πακιστανού ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει ένα 5χρονο κοριτσάκι σε σχολή ιππασίας στο Κορωπί. Συνελήφθη  στις 9 Ιανουαρίου, του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη.

Πρόκειται για τον :

1. (ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA , γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 19-7-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Το χρονικό της υπόθεσης

O 20χρονος Πακιστανός συνελήφθη καθώς αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ένα 5χρονο κορίτσι, που είχε επισκεφτεί τον ιππικό όμιλο Κορωπίου. Όλα ξεκίνησαν όταν η 5χρονη επισκέφτηκε μαζί με τη μητέρα της τον ιππικό όμιλο, με τον νεαρό Πακιστανό να προσφέρεται να ξεναγήσει το ανήλικο κορίτσι στις εγκαταστάσεις, έχοντας πρόθεση να ασελγήσει σε βάρος της. Η μητέρα της 5χρονης αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά όταν το κορίτσι της γύρισε έντρομο και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πέρασαν χειροπέδες στον 19χρονο άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.