Αρχική InfoMommy Συμβουλές Αυτός είναι ο λόγος που η κουτάλα για τα μακαρόνια έχει τρύπα

Αυτός είναι ο λόγος που η κουτάλα για τα μακαρόνια έχει τρύπα

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις των μακαρονιών, σίγουρα θα έχετε δει ή χρησιμοποιήσει την κλασική κουτάλα που είναι σχεδιασμένη για το ανακάτεμα τους. Μοιάζει με ένα οποιοδήποτε μαγειρικό εργαλείο, που οι μόνες του χρήσεις είναι για να ανακατεύετε τα μακαρόνια την ώρα που βράζουν στο ζεστό νερό και να τα σερβίρετε αφού βράσουν.

Αν δεν αναρωτηθήκατε ποτέ μέχρι σήμερα γιατί η κουτάλα για τα μακαρόνια έχει στο κέντρο της μια τρύπα, ερχόμαστε να σας εκπλήξουμε και να σας πούμε πως δεν είναι τυχαίος ο σχεδιασμός της!

Η τρύπα στην κουτάλα για τα μακαρόνια είναι ουσιαστικά δοσομετρητής για να υπολογίζετε πόσα μακαρόνια να βράσετε. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα σας έχει τύχει να θέλετε να βράσετε μερικές μερίδες μακαρόνια, να υπολογίζετε με το μάτι την ποσότητα που χρειάζεστε μέσα από τα πακέτα και να καταλήγετε να φτιάχνετε ή πολύ μεγαλύτερη ή πολύ μικρότερη ποσότητα από αυτή που χρειάζεστε...

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.