Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Πτολεμαϊδας

paidifilow

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του από την ΕΛ.ΑΣ. – Πρόκειται για τον Καραμπατάκη Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας – Πληροφορίες θέλουν να είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για μαστροπεία

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων, έδωσε η ΕΛΑΣ.

paido11

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Καραμπατάκη Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας με καταγωγή από την Έδεσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος εργαζόταν ως τεχνικός εργάτης στη ΔΕΗ Πτολεμαΐδας και βγήκε στη σύνταξη πριν περίπου ένα χρόνο. Πληροφορίες θέλουν να είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν, κατηγορούμενος για μαστροπεία.

Οι ύποπτες κινήσεις του 52χρονου οδήγησαν στα ίχνη του την αστυνομία, ενώ από την ώρα της σύλληψής του οι καταγγελίες γονέων συνεχώς αυξάνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη, ο 52χρονος στον ελεύθερό του χρόνο δίδασκε παραδοσιακούς χορούς σε συλλόγους της Πτολεμαΐδας, αναζητώντας έναν τρόπο να έρχεται κοντά σε μικρά παιδιά.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

α) αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
β) πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και
γ) αντίσταση.

paido12

Επειδή, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, καθόσον αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

paido13

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορία.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: http://www.protothema.gr