- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που προφυλακίστηκε για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

Είδηση σοκ στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος έστρεψε πιστόλι σε αστυνομικούς

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 62χρονου παρουσιαστή τηλεμάρκετινγ και συνταξιούχου εκπαιδευτικού  [2]για τα αδικήματα: α) γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση, β) κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση και γ) πορνογραφία ανηλίκων.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που προφυλακίστηκε για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗ Θεόδωρο του Γεωργίου και της Άννας, γεν. 8.5.1960

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 12:00 ώρα της 14.3.2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ [3]

ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΝΗΛΙΚΕΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαουστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ένα από τα θύματά του, μία 22χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα, προχώρησε σε καταγγελία, στην οποία ανέφερε πως η αδελφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν εκείνη ήταν ανήλικη. Ο άγνωστος μέχρι εκείνη την ώρα αποστολέας απαιτούσε από την αδελφή της 22χρονης παρόμοιες πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος και των άλλων δύο ανήλικων αδελφών της 22χρονης -χωρίς όμως η μία αδελφή να γνωρίζει για την άλλη-, ενώ με τη μία συνέχιζε να έχει επαφές και αφού παντρεύτηκε.

Ο 62χρονος φέρεται να εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως οι αδελφές είχαν χωρισμένους γονείς και τους παρουσιάστηκε ως προστάτης, ενώ εκμεταλλεύθηκε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πατέρας τους, λόγω της φιλίας που τους συνέδεε. Παράλληλα, λόγω της παρουσίασης εκπομπών τηλεμάρκετινγκ, φέρεται να δελέαζε τα θύματά του, αναφέροντάς τους πως θα τα έβγαζε στην τηλεόραση.

Κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του, που φέρονται να πραγματοποιήθηκαν στη Λακωνία και την Αθήνα, ενώ τις ανήλικες φέρεται να τις γνώριζε από τότε που πήγαιναν στο Δημοτικό.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: «Τη βαρούσε με τη ζώνη μπροστά στο παιδί» – “Μπαμπά άσε μου τη μαμά” ούρλιαζε ο 11χρονος γιος [4]

Ο Δρ. Π. Ψαθάς μιλά στο Infokids.gr για τον ρόλο του γυναικολόγου στην ψυχική υγεία της νέας μητέρας [5]

Μαθησιακές δυσκολίες: Μάθε τα πάντα για το τεστ αξιολόγησης [6]