Αρχική Deco Αυτός είναι ο πιο chic χρωματικός συνδυασμός για το μπάνιο

Αυτός είναι ο πιο chic χρωματικός συνδυασμός για το μπάνιο

Υπάρχουν εκατομμύρια συνδυασμοί χρωμάτων για το μπάνιο. Ένας όμως είναι -με θρησκευτική ευλάβεια- o απόλυτα αποδεκτός ανά τους αιώνες.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στο μπάνιο που αρκεί μονάχα μια ματιά να ρίξει κανείς για να πειστεί πως δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω για να μαγνητίσουν τα βλέμματα. Ένα από αυτά είναι το χρώμα! Ένα χρώμα από μόνο του όμως, μπορεί ορισμένες φορές να κουράσει. Ο συνδυασμός του με κάποιο άλλο όμως;

Δεν είναι λίγες φορές που το λευκό, ως χρώμα, προτείνεται ως η ιδανικότερη επιλογή για το μπάνιο και ποιο άλλο πέρα από το μαύρο θα μπορούσε να αποτελέσει τον απόλυτο συνδυασμό του!

Black and White: Ο απόλυτος συνδυασμός. Ο αιώνιος συνδυασμός σε όλα και παντού. Αν αμφιταλαντεύεστε ακόμη ανάμεσα στους συνδυασμούς των χρωμάτων, τα όσα ακολουθούν θα σας πείσουν.

blacknwhitebath

Διακριτική Παρουσία του Μαύρου: Μέσα στο απόλυτο λευκό του μπάνιου, ένα ρετρό ασπρόμαυρο δάπεδο έρχεται να σπάσει τη μονοτονία. Μακρόστενο πλακάκι μέχρι τη μέση της επιφάνειας των τοίχων είναι επενδυμένο και ένα ανοιχτό γκρι χρώμα για το υπόλοιπο. Οι μεταλλικές ασημί λεπτομέρειες ακολουθούν και συμπληρώνουν διακριτικά το σύνολο της εικόνας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.