Αυτός είναι ο πιο γρήγορος 7χρονος στον κόσμο – Αντίπαλον δέος για τον Μπολτ

Πολλοί είστε οι γονείς που τα παιδιά σας ασχολούνται με τα θαυμάσια αθλήματα του στίβου. Και επειδή τον τελευταίο καιρό το όνομα ενός μικρού, του Ρούντολφ Ίνγκραμ, ακούγεται όλο και περισσότερο για τις επιδόσεις του, αξίζει σίγουρα να τον δούμε επί τω έργω. Ο 7χρονος Ρούντολφ εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να ασχολείται με το στίβο. Το ταλέντο του στον αθλητισμό είναι πασιφανές, αφού και στο ποδόσφαιρο οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές. Εκεί όμως που πραγματικά τρελαίνει κόσμο είναι οι μικρές διαδρομές στους αγώνες ταχύτητας. Ο 7χρονος Αμερικανός από τη Φλόριντα έχει να επιδείξει απίστευτα ρεκόρ για την ηλικία του, διαλύοντας στον στίβο τους αντιπάλους του και αποτελώντας μια μελλοντική πρόκληση για τα ρεκόρ του μεγάλου Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Ρούντολφ Ίνγκραμ αν συνεχίσει έτσι, το πιθανότερο είναι πως θα απασχολήσει τους ανθρώπους του στίβου τα επόμενα χρόνια. Ο νεαρός Αμερικανός είναι ίσως ο γρηγορότερος 7χρονος στον κόσμο, έχοντας απίστευτες επιδόσεις για την ηλικία του.

Ο «Blaze» (φλόγα), όπως είναι το ψευδώνυμο του, εντυπωσίασε τους πάντες το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν έτρεξε τα 60 μέτρα στα 8.69, ενώ στα 100 μέτρα κέρδισε με ένα άλλο θεαματικό ρεκόρ για την ηλικία του (13.48), ενώ ο αντίστοιχος χρόνος στους άνδρες είναι 9.58”, ρεκόρ που σημειώθηκε το 2009 στο Βερολίνο από τον Τζαμαϊκανό παγκόσμιο πρωταθλητή, Γιουσέιν Μπολτ.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα πάρετε μία εικόνα των επιδόσεών του.

View this post on Instagram

2019 Track Season Starting Off Amazing 60 Meter Dash 8.69 ⚡️⚡️ 100 Meter Dash 13.48 Record Breaking ⚡️⚡️#sctop10

A post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on