Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε ανήλικους αθλητές

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου Έλληνα προπονητή πολεμικών τεχνών, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε ανήλικους αθλητές

Πρόκειται για τον ΓΕΡΟΝΤΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 20-07-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ

Η αρρωστημένη δράση του

Οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία και των οκτώ παιδιών, ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 (όταν δηλαδή ήταν 17 χρόνων) ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Ο 46χρονος ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών αρχών αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο στους μαθητές του. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατασκευασμένα για να σπιλώσουν την εικόνα του.

Διαβάστε επίσης:

Πανικός σε ελληνικό αεροδρόμιο: 11χρονη αποβιβάστηκε και κανείς δεν την πήρε χαμπάρι – Η ώρα των μηνύσεων

Στη Σούδα το κρουαζιερόπλοιο της Disney – Δείτε εικόνες και βίντεο από το μαγικό πλοίο

H φοιτήτρια του ΑΠΘ που παρακολουθεί μαθήματα στα αμφιθέατρα μαζί με το μωράκι της μιλάει στο Ιnfokids

Το μόνο βιολογικό βρεφικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα!