Αρχική Deco Αυτός είναι ο βασικός κανόνας διακόσμησης που πρέπει να γνωρίζετε

Αυτός είναι ο βασικός κανόνας διακόσμησης που πρέπει να γνωρίζετε

O κανόνας διακόσμησης 60-30-10 είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στο χώρο της διακόσμησης. Ακολουθώντας τον μπορείτε να φέρετε ισορροπία στη διακόσμηση του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας τη σωστή αναλογία χρωμάτων.

Το 60% αποτελεί το κυρίως χρώμα του δωματίου σας: Αυτό σημαίνει ότι η απόχρωση που θα επιλέξετε, θα είναι αυτή που θα βάψετε τους τοίχους σας και θα καλύψετε τις μεγαλύτερες επιφάνειες όπως χαλιά, καναπές και κουρτίνες.

Το 30% είναι το δευτερεύον χρώμα: Δείτε πόσες επιφάνειες έχετε στην απόχρωση του 60% και βάλτε ακριβώς τις μισές για να πετύχετε το 30%. Με το δευτερεύον χρώμα θα καλύψετε μικρότερες επιφάνειες όπως έπιπλα, κρεβάτια, καρέκλες ή και κάποιο μικρότερο μέρος του τοίχου σας.

Σε αυτό το δωμάτιο έχει δοθεί το πρώτο χρώμα σε μεγαλύτερο ποσοστό. Το γκρι κυριαρχεί στο χώρο, ενώ μετά ακολουθεί το άσπρο και το κόκκινο.

Σε αυτό το δωμάτιο έχει δοθεί το πρώτο χρώμα σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Το γκρι κυριαρχεί στο χώρο, ενώ μετά ακολουθεί το άσπρο και το κόκκινο.

Το 10% είναι το χρώμα των τελευταίων πινελιών: Αυτό σημαίνει μαξιλαράκια, πίνακες, φωτιστικά, διακοσμητικά και κεριά.

Για να βρείτε τα τρία χρώματα πάνω στα οποία θα ποντάρετε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ακολουθήστε τον εξής τρόπο: Βρείτε ένα έπιπλο, έναν πίνακα ή ένα χαλί που λατρεύετε και δείτε ποιες αποχρώσεις είναι αυτές που περιέχει και που σας έκαναν να το προσέξετε. Ξεκινώντας με τη βασική απόχρωση θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τη δευτερεύουσα και στο τέλος την τρίτη. Από την άλλη μεριά, υπάρχει η λύση να επιλέξετε απλά το αγαπημένο σας χρώμα και να το ενισχύσετε με άλλες δύο που του ταιριάζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.