Αυτός είναι ο μαστροπός- τέρας που εξέδιδε στην πορνεία 14χρονο κορίτσι στη Καλλιθέα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 48χρονου , ο οποίος συνελήφθη στις 8-7-2016 στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης προς τέλεση πλειόνων εγκλημάτων αρπαγής ανηλίκων, της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του ανηλίκου σε ανήθικες ασχολίες, της μαστροπείας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων από κερδοσκοπία, της λαθρεμπορίας και της παράνομης κατοχής τερματικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΒΑΛΚΑΝΟ Αθανάσιο του Βασιλείου και της Ελευθερίας, γεν. το 1968 στη Λαμία.

παιδόφιλος 2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 26-1-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

H υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε πως η ανήλικη, η οποία είναι αγνώστου πατρός, είχε φύγει από το σπίτι της στις Αχαρνές, καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον ήταν το πλέον ακατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί και μάλιστα στην εφηβεία. Η 14χρονη μετά την φυγή από το σπίτι της, αλλά και την εγκατάλειψη του σχολείου της, βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα τις 23χρονης που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα.

Εκεί η 23χρονη έφερε σε επαφή το παιδί με τον 48χρονο μαστροπό, ο οποίος άρχισε να μιλά στο παιδί για την μεγάλη ζωή, ενώ παράλληλα τα βράδια διασκέδαζαν σε μεγάλα κλαμπ και κέντρα διασκέδασης, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και τελικά να ενδώσει στις απαιτήσεις του μαστροπού.

Την εκπαίδευση της μικρής ανέλαβε η 23χρονη, η οποία άρχισε να δείχνει στην 14χρονη σκληρές ταινίες πορνό, ενώ παράλληλα με την χρήση ερωτικών βοηθημάτων μάθαινε στο παιδί τα μυστικά του σεξ. Όταν οι μαστροποί θεώρησαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχθεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην περιοχή της Καλλιθέας και την φωτογράφισαν με αισθησιακά εσώρουχα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του Facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ. Αμέσως το παιδί αρχισε να δέχεται πελάτες, έναντι του ποσού των 80 ευρώ η ώρα, ικανοποιώντας ακόμα και τα πλέον ανώμαλα βίτσια των πελατών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης και ανακαλύπτοντας βέβαια τις γυμνές φωτογραφίες του παιδιού στο Facebook.