Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Αυτός ο παιδίατρος ξέρει το μυστικό για να ηρεμήσετε ένα μωρό σε δευτερόλεπτα!

Αυτός ο παιδίατρος ξέρει το μυστικό για να ηρεμήσετε ένα μωρό σε δευτερόλεπτα!

Πόσες φορές έχετε αγανακτήσει και νιώθετε ότι κάτι δεν κάνετε σωστά, επειδή το μωράκι σας δεν σταματάει να κλαίει; Ο Αμερικανός παιδίατρος Robert Hamilton από τη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια πριν από λίγες ημέρες ανέβασε ένα χρήσιμο βίντεο στο YouTube για να μας δείξει ποιος είναι ο τρόπος για να ηρεμήσουμε ένα μωρό.

Η περίφημη τεχνική του ονομάζεται "Το Κράτημα" ("The Hold") και ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι λειτουργεί πάντα, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5 εκ. προβολές μόλις μέσα σε τέσσερις ημέρες από τη δημοσίευσή του!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διπλώσετε τα χεράκια του μωρού στο στήθος του, να το φέρετε σε κλίση 45 μοιρών, να περάσετε το ένα χέρι σας κάτω από το πωπουδάκι του, ενώ το άλλο θα υποστηρίζει το σαγόνι του. Στη συνέχεια, κουνάτε το μωρό με μικρές και όχι απότομες κινήσεις. Ενδείκνυται για μωράκια έως τριών μηνών, καθώς τα μεγαλύτερα είναι πιο βαριά.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.