Αρχική InfoMommy Υγεία Αυχενικό σύνδρομο - Δείτε στο βίντεο και κάντε την άσκηση που θα σας ανακουφίσει

Αυχενικό σύνδρομο - Δείτε στο βίντεο και κάντε την άσκηση που θα σας ανακουφίσει

ayxeniko

Αναρωτιέμαι, γιατί όλο και πιο συχνά ακούμε σήμερα ανθρώπους να παραπονιούνται για πόνους στον αυχένα. Τι είναι αυτό που επηρεάζει 6 στους 10 συμπολίτες μας μη μπορώντας μάλιστα να βρουν ανακούφιση παρά μόνο παίρνοντας ισχυρά αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα; Μιλήσαμε με ειδικούς και μας ανέφαραν το περίφημο «σύνδρομο του υπαλλήλου γραφείου», που εκδηλώνεται με βασικό σύμπτωμα τον πόνο στον αυχένα.

Όσο κι αν καθόμαστε σωστά στην καρέκλα μας την ώρα που εργαζόμαστε, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα να καμπουριάσουμε και να καταπονήσουμε τον αυχένα και τη μέση μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μια απλή άσκηση που θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μυς του αυχένα, ώστε να απαλλαγείτε από τη συσσωρευμένη ένταση στην περιοχή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.