Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Babor Neuro Sensitive Cellular: Καταπολεμήστε την ξηρότητα του δέρματος

Babor Neuro Sensitive Cellular: Καταπολεμήστε την ξηρότητα του δέρματος

Το πολύ ξηρό και ευαίσθητο δέρμα εκπέμπει σήματα κινδύνου! Η επιδερμίδα βρίσκεται στα όρια της αντοχής της. Το δέρμα μας αντιμετωπίζει σήμερα πολλαπλές περιβαλλοντικές επιθέσεις, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του. Άγχος, ρύπανση και UV-ακτινοβολία, αποδυναμώνουν τη φυσιολογική του άμυνα και διαταράσσουν την ισορροπία της. Σ’ αυτό το στάδιο, δημιουργείται εύκολα ένας κύκλος επιδράσεων, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε ένα υπερευαίσθητο και πολύ ξηρό δέρμα.

Η εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών Babor Neuro Sensitive Cellular, βοηθάει το δέρμα να ξαναβρεί την ισορροπία του, δρώντας αποτελεσματικά, χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών. Αυτός ο εξειδικευμένος συνδυασμός, διακόπτει διαρκώς τον κύκλο αιτίας και αποτελέσματος, της εξαιρετικά ξηρής και πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας.

Ορατά αποτελέσματα μετά από μόνο 2 εβδομάδες θεραπεία: kοκκινίλες, ερεθισμοί και ξηρά σημεία, ανακουφίζονται. Η αίσθηση τραβήγματος υποχωρεί και το δέρμα δείχνει ορατά ανακουφισμένο και χωρίς συμπτώματα.

Το Intensive Calming Cleanser είναι ένα εντατικά μαλακό και καταπραϋντικό γαλάκτωμα καθαρισμού, καθαρίζει την επιδερμίδα μαλακά και σε βάθος. Η Intensive Calming Cream είναι μία εντατικά καταπραϋντική κρέμα προσώπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια 24ωρη κρέμα περιποίησης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την πλούσια Intensive Calming Cream rich σαν σύστημα περιποίησης για πρωί-βράδυ. Και οι δύο κρέμες ηρεμούν τις πολύ στρεσαρισμένες και ιδιαίτερα ξηρές περιοχές του προσώπου. Η Intensive Calming Body Cream είναι μία ιδιαίτερα πλούσια κρέμα σώματος, η οποία καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς και τις εντάσεις από το σώμα, με ένα αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.