Αρχική Προτάσεις Αγοράς Back 2 School παρέα με τα Volta fun town!

Back 2 School παρέα με τα Volta fun town!

Φέτος τον Σεπτέμβρη τα πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας Volta fun town θα γιορτάσουν την έναρξη της σχολικής χρονιάς με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δώρα και μεγάλοι διαγωνισμοί θα προετοιμάσουν τα παιδιά για την επιστροφή τους στα θρανία.

Από τις 8 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όλα τα παιδιά που θα εισέρχονται στον παιδότοπο με το ενιαίο εισιτήριο θα παίρνουν δώρο ένα fidget spinner -το must have παιχνίδι της χρονιάς.

Το Σαββατοκύριακο 9 με 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε 2 υπαίθρια πάρκα των Volta fun town:

Σάββατο 9/09 – Volta fun town στο Avenue Mall (Μαρούσι)
19.00 – 21.00 Πειράματα Χημείας
21.00 – 22.00 O Καραγκιόζης Επιστήμονας

Κυριακή 10/09 – Volta fun town στην Μαρίνα Φλοίσβου
18.00 – 20.00 We Dance Party

Και τα δώρα συνεχίζονται με έναν μοναδικό facebook διαγωνισμό. Από τις 4 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, η επίσημη σελίδα των Volta fun town στο facebook, σας κάνει δώρο 2 Instant Cameras για να απαθανίτεσε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της νέας σχολικής χρονιάς!

Πριν χτυπήσει, λοιπόν, το πρώτο κουδούνι για την μεγάλη επιστροφή στα θρανία, δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού στα Volta fun town.

Volta Fun Town:

Athens Metro Mall (2ος και 3ος όροφος),

Athens Heart, Avenue,

Μαρίνα Φλοίβου

και Sports Park στα Σπάτα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.