Αρχική Back to school Back to… Tennis School και... όχι μόνο

Back to… Tennis School και... όχι μόνο

Είναι η εποχή που οι γονείς, με τη συνδρομή των παιδιών συνήθως, αρχίζουν και σκέφτονται τις αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθούν τα τελευταία στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Σκέψεις και ξανά σκέψεις, αποφάσεις και αλλαγή αποφάσεων μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε σήμερα κάποιες "αθλητικές" προτάσεις για τα παιδιά, από τις αθλητικές Ακαδημίες του Sunny Sports Club για μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις σωματικές και πνευματικές!

Με εμπειρία 30 χρόνων στον αθλητισμό προσφέρουν στα παιδιά άψογη τεχνική κατάρτιση σε κάθε άθλημα, αλλά και δεξιότητες ζωής όπως: αυτοεκτίμηση, διαχείριση νίκης-ήττας, κοινωνικοποίηση κ.α.
Αν και το Sunny είναι γνωστό για την μεγάλη του εμπειρία στις Ακαδημίες Τένις, προσφέρουν επίσης σε επίπεδο πρωταθλητισμού τα παρακάτω αθλητικά προγράμματα για παιδιά:

• Τένις (4-18 ετών)
• Fu Jow Pai (5-18 ετών)
• Ρυθμική Γυμναστική (4-18 ετών)
• Ξιφασκία (6-18 ετών)
• Sports Into 1.0 (2-5 ετών)
• Χορός Latin και Μοντέρνο (5-18 ετών)

ΕΝΑΡΞΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Δηλώστε το συντομότερο συμμετοχή για να βρείτε τις ώρες και ημέρες που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε στο 210 8136148 ή περάστε από τις εγκαταστάσεις μας (Καστρίτσας 61, Ν. Ερυθραία).

www.sunnyclub.gr

Σας ευχόμαστε μία αθλητική χρονιά γεμάτη υγεία!

Τα προγράμματά αναλυτικά:

Τένις
TMHMATA ΤΕΝΝIS ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. Το τμήμα tennis του Ομίλου ΣΑΝΝΥ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καλά οργανωμένες Ακαδημίες tennis στην Ελλάδα. Η ακαδημία έχει την εμπειρία 30 χρόνων λειτουργίας και διαθέτει μια μεγάλη ομάδα καλά εκπαιδευμένων προπονητών με άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πτυχίο ΤΕΦΑΑ με αποτέλεσμα να προσφέρει στους αθλητές άριστη τεχνική κατάρτιση.

Οι προπονήσεις είναι ωριαίες και γίνονται σε group, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα για ιδιαίτερες και εντατικές προπονήσεις. Τα προγράμματα είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους και τον βαθμό εξοικείωσής τους με το άθλημα.
Fu Jow Pai
ΤΜΗΜΑ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (ΣΤΥΛ: FU JOW PAI) Για παραπάνω από μια δεκαετία στο Sunny Club λειτουργεί τμήμα της πολεμικής τέχνης Fu Jow Pai (Tiger Claw) (επίσημο στυλ του Γου Σου Κουνγκ Φου) σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 χρόνων.

Kαλά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι με ειδικότητα στα παιδιά αναλαμβάνουν να τα διδάξουν τις αρχές της πολεμικής τέχνης Fu Jow Pai και τα 5 βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου αθλητή: δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, ακρίβεια και ισορροπία.

Η συνδρομή των αθλητών συμπεριλαμβάνει όσες προπονήσεις προτιμούν οι ίδιοι ή κρίνουν αναγκαίες οι προπονητές τους μέσα στην εβδομάδα στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες για την ηλικία τους.
Ρυθμική Γυμναστική
TMHMATA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. Το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής του Sunny Club ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2016 κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Τα παιδιά θα έχουν τη ευκαιρία να προπονηθούν με μια κορυφαία αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής με συμμετοχές σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας και διπλωματούχο παιδαγωγό με σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία.

Η Ρυθμική Γυμναστική δομεί το σώμα αλλά και την ψυχή του παιδιού συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση και διατήρηση της ψυχοσωματικής και διανοητικής υγείας. Μέσα από τον αυτοσχεδιασμό που του προσφέρει η ομαδική δραστηριότητα γυμνάζεται, φαντάζεται αλλά και δημιουργεί. Έτσι, καλλιεργεί το πνεύμα του, την ευστροφία και την κριτική του ικανότητα ενώ αποβάλλει δισταγμούς, ανασφάλειες και φοβίες. Ενισχύεται με τον τρόπο αυτό, η αυτοπεποίθηση του και τονώνεται το αίσθημα ασφαλείας αποκτώντας έτσι ψυχική και σωματική δύναμη.

Oι προπονήσεις του τμήματος είναι 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 45 λεπτά για τις μικρές ηλικίες και 1 ώρα για τις μεγαλύτερες. Τα παιδιά χωρίζονται σε group ανάλογα την ηλικία τους.
Ξιφασκία
ο πρόγραμμα ξιφασκίας του Sunny Club ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί το μοναδικό τόπο εξάσκησης για παιδιά που ασχολούνται με τη ξιφασκία στα Βόρεια Προάστια. Η προπονητική ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους προπονητές, πρωταθλητές επί σειρά ετών, με μεγάλη προπονητική εμπειρία σε ομάδες ξιφασκίας πρώτης κατηγορίας.

Η Ξιφασκία είναι άθλημα που γυμνάζει ομοιόμορφα όλο το σώμα, ασκεί ιδιαίτερα το πνεύμα, βελτιώνει την αυτοπειθαρχία, προσδίδει ευελιξία και δεξιότητα, αναπτύσσει την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό. Το τμήματα μας εξειδικεύονται στο είδος της σπάθης. Η σπάθη είναι το συναρπαστικότερο (λόγω ταχύτητας και τεχνικής) από τα τρία είδη ξιφασκίας. Οι αγώνες σπάθης χαρακτηρίζονται από την εκρηκτικότητα των αθλητών και το σύνθετο τρόπο σκέψης. Με την ξιφασκία μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας, σε οποιαδήποτε ηλικία και με όσο χρόνο διαθέτει.

Oι προπονήσεις του τμήματος είναι 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 1 ώρα. Το Sunny Club προσφέρει επίσης τμήματα για ενήλικες και ατομικές προπονήσεις.
Μαθήματα χορού Modern - Latin
To Sunny Sports Club σε συνεργασία με την γνωστή Σχολή Χορού Fever Reloaded προσφέρει ένα εξειδικευμένο υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα χορού για παιδιά.

Modern
Τα παιδιά χρησιμοποιώντας ενεργητικές και δυναμικές κινήσεις αναπτύσσουν φυσική κατάσταση, κινητικές δεξιότητες, χορευτική έκφραση διαμέσου του έντονου και μοντέρνου ρυθμού της μουσικής. Σε κάθε μάθημα τα παιδιά μαθαίνουν συνδυασμούς κινήσεων που καταλήγουν σε μια μικρή χορογραφία κ επεξεργαζόμαστε τεχνικές λεπτομέρειες, ύφος και στυλ του χορού.

Latin
Τα παιδιά μέσα από διεθνές βηματολόγιο πέντε (5) διαφορετικών λατινικών χορών (RUMBA, CHACHA, SAMBA, JIVE, PASO DOBLE) μαθαίνουν να λικνίζονται σε λάτιν ρυθμούς. Ταυτόχρονα αρχίζουν να ελέγχουν και να απομονώνουν το σώμα τους και χρησιμοποιώντας την πειθαρχία των βημάτων να εξελίσσονται χορευτικά.Οι latin χοροί εκτός από την κοινωνική τους μορφή, διαθέτουν και την αγωνιστική όπου το κάθε ζευγάρι ή η κάθε γυναικεία ομάδα (All ladies), ετοιμάζει 5 ξεχωριστές χορογραφίες-μία για τον κάθε χορό, τις παρουσιάζει και κρίνεται γι αυτές.

 
Sports Into 1.0 (2-5 ετών)
Απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά, ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών. Κατά τη διάρκεια μιας ώρας τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων μέσα από απολαυστικά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες και περιλαμβάνει μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο όπως:
mini tennis, basketball, handball, ποδόσφαιρο , γυμναστική με διαδραστικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια (σε κλειστό χώρο)

Το πρόγραμμα έχει μελετηθεί από εξειδικευμένους προπονητές και είναι μία προσαρμογή των δημοφιλών αθλημάτων στα μέτρα των μικρών μας αθλητών. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος έχουν τη μορφή παιχνιδιού για να μπορούν άνετα να συμμετέχουν τα παιδιά, τα οποία έτσι βελτιώνουν βασικές κινητικές δεξιότητες και παράλληλα αναπτύσσουν τις ψυχοπνευματικές ικανότητές τους όπως η υπευθυνότητα, η κοινωνικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητα.

 
Αγωνιστικά Τμήματα:
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΣΑΝΝΥ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ» είναι αναγνωρισμένος από τις Ομοσπονδίες του κάθε αθλήματος και οι αθλητές του Ομίλου συμμετάσχουν στις επίσημες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

ΣΑΝΝΥ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ

Καστρίτσας 61 (πρώην 190) Ν. Ερυθραία 14671, Αθήνα | t: 210 8136148, 210 8135101, f: 210 8136864
e: info@sunnyclub.gr, w: www.sunnyclub.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.