Back to school Διαγωνισμός: 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πακέτο αντισηπτικών της νέας σειράς Clean & Safe της Coverderm

Να μην ξεχάσω! Λίγες μέρες μόνο απομένουν μέχρι το πρώτο κουδούνι να χτυπήσει και το πιο Clean & Safe Giveaway είναι εδώ αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Infokids.gr

Η Coverderm είναι κοντά στους μικρούς μας φίλους για να αρχίσει η σχολική χρονιά με απόλυτη ασφάλεια και προστασία!

Το αντισηπτικό Clean & Safe με 70% αιθυλική αλκοόλη είναι εδώ για χέρια καθαρά, απαλά και ενυδατωμένα κάθε στιγμή!

Καλή Σχολική Χρονιά!
Stay Safe… Stay Clean & Safe!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Coverderm στο Instagram https://www.instagram.com/coverdermgr/ για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα της εταιρείας, να ενημερώνεστε γα διαγωνισμούς και για προσφορές.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα πακέτο αντισηπτικών της νέας σειράς Clean & Safe,το οποίο περιλαμβάνει:

1 Clean & Safe 500ml – για όλη την οικογένεια
2 Clean & Safe 100ml – για τις τσάντες των παιδιών
2 Clean & Safe 30ml- για την τσάντα της μαμάς
2 κουτιά με 40 φακελάκια Clean & Safe – σε πρακτική συσκευασία μονοδόσεων για τις εξόδους και δραστηριότητες όλης της οικογένειας

…ώστε να είναι όλοι ασφαλείς… όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, παντού και πάντα!

Η τιμή κάθε πακέτου είναι 36€.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα πακέτο αντισηπτικών της νέας σειράς Clean & Safe,το οποίο περιλαμβάνει: 1 Clean & Safe 500ml – για όλη την οικογένεια2 Clean & Safe 100ml – για τις τσάντες των παιδιών, 2 Clean & Safe 30ml- για την τσάντα της μαμάς,
  2 κουτιά με 40 φακελάκια Clean & Safe – σε πρακτική συσκευασία μονοδόσεων για τις εξόδους και δραστηριότητες όλης της οικογένειας…ώστε να είναι όλοι ασφαλείς… όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, παντού και πάντα! Η τιμή κάθε πακέτου είναι 36€.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:
 1. Mατίνα Αναστασοπούλου

2.Salvatore Tornitore

3.Kωνσταντίνα Πέτσικα

4.Μαρία Καραβίδα

5.Βασιλική Μιχαλοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.