Αρχική Deco Back to school – Οργανωθείτε σωστά κι εσείς και ο χώρος!

Back to school – Οργανωθείτε σωστά κι εσείς και ο χώρος!

ss_102262323

Τα σχολεία ξεκινούν και τα παιδιά θέλουν βοήθεια για να οργανώσουν το χώρο μελέτης, κυρίως τα πρωτάκια.

Τι μπορείτε να κάνετε:

Δημιουργήστε ένα σταθμό εφοδιασμού με ρόδες!   Βάλτε τα βασικά σε ένα τροχήλατο έπιπλο ή ράφια. Έτσι τα παιδιά θα μπορούν να εργαστούν οπουδήποτε είστε πιο άνετα, διατηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα σε κοντινή απόσταση.

Προσφέρετε τους διαφορετικούς κάδους συλλογής των απορριμμάτων (χαρτιά ή εργασίες). Εναλλακτικά, πετάξτε τα όλα σε ένα ευρύχωρο κάδο και στο τέλος κάθε μήνα μπορούν να ανακυκλώνουν ό, τι δεν χρειάζεται.

Επιτρέψτε τους να διαβάζουν με συχνά διαλλείματα. Στην αρχή ίσως δυσκολευτούν να συγκεντρώνονται πάνω από 15-20 λεπτά. Χρησιμοποιείστε ένα χρονόμετρο και καθορίστε τα διαλείμματα για να ξεκουράζονται.

Ετοιμάστε μαζί το κολατσιό της επόμενης ημέρας, τα ρούχα και τα παπούτσια και ετοιμαστείτε για χαλάρωση!

Βρείτε ένα στόχο που θα τα διασκεδάσει! Μια βόλτα στο τέλος της μελέτης, μια αγαπημένη σειρά στην τηλεόραση, μια δραστηριότητα στην κουζίνα με τη μαμά, μια χειροτεχνία, ένα οικογενειακό παιχνίδι,  οτιδήποτε μπορεί να κάνει τα παιδιά χαρούμενα στο τέλος της μέρας, είναι επιθυμητό!

Καλή σχολική χρονιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.