Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Barking days": Μια χοροθεατρική παράσταση για το "ξένο" που εισβάλλει στην κοινωνία παρουσιάζεται στο Θέατρο Αυλαία (από 10/12)

"Barking days": Μια χοροθεατρική παράσταση για το "ξένο" που εισβάλλει στην κοινωνία παρουσιάζεται στο Θέατρο Αυλαία (από 10/12)

6Το barking days παρουσιάζεται από την krama dance company για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία στις 10 έως 14 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη .

Η υπόθεση της παράστασης:

"Barking days" Έτσι ονομάσαμε την εποχή μας. Μέρες αποφάσεων απέναντι στην "απειλή" του διαφορετικού. Το ξένο στοχοποιείται κι έτσι η κοινωνία πραγματοποιεί την εκδίκηση της.Ο κόσμος μας, χωρισμένος σε κλουβιά. Και μέσα του εμείς, πάντα έτοιμοι να κατασπαράξουμε το διαφορετικό που προσπαθεί να βρει καταφύγιο στην γη μας. Και το ταξίδι αρχίζει.Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι κάνει τόσο διαφορετική τη μια πλευρά του πλέγματος από την άλλη; Αφού ο αέρας είναι ο ίδιος. Ο ήλιος, το χώμα, το νερό, ο πόνος. Ο θάνατος. Ο άνθρωπος ταξιδεύει, είναι πρόσφυγας, μετανάστης.Σκοτάδι. Σειρήνα πολέμου. Ο χρόνος, πάντα παρόν. Ένας πύργος χτίζεται, η κοινωνία γαβγίζει και ένας άνθρωπος ξεκινά τη μετακίνησή του.

7c
krama dance company

H krama dance company δημιουργήθηκε το 2012, από την Δώρα Ζούμπα, την Εύη Ζούμπα και την Άννα Ζούμπα και κινείται ανάμεσα σε Ελλάδα και Βέλγιο. Μέσα από διάφορες μορφές έκφρασης σχηματίζεται, επί σκηνής, ένα ιδιόμορφο μωσαϊκό, ένα κράμα. Το 2012 η ομάδα αποπειράθηκε την πρώτη ολοκληρωμένη χορογραφική της δουλειά το «shadow of a stretched arm» που παρουσιάστηκε σε Ελλάδα και Βέλγιο και πειραματίστηκε με το project PRESS(ed). Σε συνεργασία με την ομάδα Βallena de Papel, η krama dance company παρουσιάζει το νέο της έργο "barking days", το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2013 στην Κωνσταντινούπολη .

Σύλληψη,χορογραφία krama dance company Ερμηνεία Άννα Ζούμπα, Δώρα Ζούμπα, Εύη Ζούμπα, Μουσική Σύνθεση Κωσταντής Παπακωνσταντίνου Video Artist Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου

Ενδυματολόγος Μάια Αναστασίου Κείμενο Σταμάτης Διαμαντόπουλος Σχεδιασμός αφίσας Μικαέλα Λιακατά
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 21.00, ΚΥΡΙΑΚΗ 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό 12, Μειωμένο 10, Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 10

 
Θέατρο Αυλαία
Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. (πλευρά Τσιμισκή)
2310 237.700


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.