Αρχική InfoTeens Sports Basket Camp στο Αιγάλεω (20-24/6)

Basket Camp στο Αιγάλεω (20-24/6)

Το Δημοτικό Κέντρο Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω και ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγάλεω Α.Ο. συνδιοργανώνουν Basket Camp για αθλητές και μη, γεννημένους από το 2005 έως το 1996.Το camp θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω (Νικ. Πλατήρα 20) και στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Λυκείου (Μίνωος και Προόδου). Απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και βεβαίωση εντοπιότητας. Υπεύθυνοι του camp είναι ο κ. Χαραλαμπόπουλος , ο κ. Μαγκουνής και η κα Χαλιβελάκη. Κατά τη διάρκεια του camp θα χορηγούνται στους συμμετέχοντες χυμοί και σνακ.

Ωρες λειτουργίας του camp θα είναι 8.30 π.μ. με 14.00 μ.μ. Η προσέλευση και η αποχώρηση θα γίνεται με ευθύνη των γονέων.

Εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού από 8:00 - 14:00 και απόγευμα στα Γραφεία του Αιγάλεω Α.Ο. (Δημαρχείου 58).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην τελετή λήξης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.