Αρχική Διάφορα Bazaar ανταλλαγής βιβλίων και παιχνιδιών (29/4)

Bazaar ανταλλαγής βιβλίων και παιχνιδιών (29/4)

Μπορεί να βιώνουμε εν γένει δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, ανακαλύπτοντας πάντα τρόπους να κανουμε την καθημερινότητα πιο εύκολη. Το Bazaar της Κυριακής έχει σκοπό να δώσει στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας γνώση, χαρά και νέες ιδέες ανταλλάσσοντας τα παλιά μας βιβλία και παιχνίδια!

Φέρτε όλοι τα βιβλία που έχετε διαβάσει και τα παιχνίδια που έχετε βαρεθεί και επιλέξτε κάτι που δεν το είχατε!

Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι (μικροί – μεγάλοι) όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι και αντίστοιχα να επιλέξουν κάποιο από τα προσφερόμενα της ημέρας. Στο τέλος της εκδήλωσης όσα βιβλία και παιχνίδια περισσέψουν, το babyfeat με το δίκτυο που έχει αναπτύξει, θα τα διανέμει σε οικογένειες και ιδρύματα σε όλη την Έλλάδα που τα έχουν ανάγκη.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ (Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα)
Ώρες: 12:00 – 15:00

Τηλέφωνα πληροφοριών: 210-3464903, 210-346400


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.