Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Bazaar βιβλίου στη ΔΕΘ 2013

Bazaar βιβλίου στη ΔΕΘ 2013

Bazaar ΔΕΘ 2013 PHOTO

Bazaar βιβλίων έχουν την ευκαιρία να επισκεπτούν μικροί και μεγάλοι φίλοι των βιβλίων, στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ. Πρόκειται για μια νέα  πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλους εκείνους που πιστεύουν στην διαχρονική αξία του βιβλίου. Μέσα σ’ένα καλαίσθητο χώρο 1.500 τ.μ., φιλοξενούνται 500.00 τόμοι διαφόρων βιβλίων σε προσιτές τιμές, από διάφορους εκδοτικούς οίκους από όλη την Ελλάδα.

Bazaar photo 3
Στο πλαίσιο του «Bazaar ΔΕΘ 2013», πραγματοποιείται και η νέα δράση «Η βιβλιοθήκη στο σχολείο». Αναφορικά μ’αυτή, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, θα επιχειρήσει να ενισχύσει με βιβλία κάποιο σχολείο. Για να επιτευχθεί αυτό, έχει στηθεί κληρωτίδα στο χώρο του Bazaar, προκειμένου εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς που θα το επισκεπτούν, να τοποθετήσουν μέσα σ’αυτή το όνομα του σχολείου τους. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, προτελευταία μέρα της Διεθνούς Εκθέσεως, θα παραγματοποιηθεί κλήρωση, για το ποιο σχολείο, θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη του.

Το «Bazaar ΔΕΘ 2013» λειτουργεί τις καθημερινές από τις 16.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο, 10 το πρωί με 10 το βράδυ.

Bazaar photo 2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.