Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Believe in You: «Πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες»

Believe in You: «Πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες»

public_3_flyer

Η δράση Believe in you του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr κλείνει το Φλεβάρη με ένα σεμινάριο με θέμα «Πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες». Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί δύο φορές και είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό.
Κάπνισμα, κακή διατροφή, καθιστική ζωή, αναβλητικότητα, αρνητικές σκέψεις… Το νέο σεμινάριο του Believe in You είναι αφιερωμένο σε όλες αυτές τις συνήθειες που μας κρατάνε πίσω και θέλουμε να πετάξουμε έξω από τη ζωή μας μία για πάντα! Πιο συγκεκριμένα, το σεμινάριο μέσα από ασκήσεις και πρακτικές συμβουλές εστιάζει σε θέματα όπως: Πώς μπορούμε να βάλουμε τη θέληση πάνω από τη ρουτίνα, πώς μπορούμε να βρούμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε και πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις κακές μας συνήθειες με νέες ωφέλιμες για τον εαυτό μας.

 
Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.
Εισηγήτρια είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια  Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και θα υλοποιηθεί  2 φορές στις ώρες 17.00-19.00 και 19.30-21.30 καθώς είναι περιορισμένες οι θέσεις, ενώ προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Τόπος διεξαγωγής
Αίθουσα εκδηλώσεων, 5ος όροφος Public Συντάγματος
​Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος

Ημ/νία διεξαγωγής
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, ώρες 17:00-19:00
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, ώρες 19:30-21:30

Ώρα προσέλευσης:
16:30 και 19:00 αντίστοιχα

Συμβολική τιμή σεμιναρίου:
5 ευρώ
Αγοράστε το εισιτήριό σας αποκλειστικά μέσω viva.gr (πατήστε εδώ) ή του τηλεφωνικού αριθμού 11876 ή στις παρακάτω αλυσίδες καταστημάτων: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, Media Markt

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων. Η είσοδος στο χώρο γίνεται με την επίδειξη του εκτυπωμένου εισιτηρίου!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.