Αρχική Διάφορα Αποκριάτικο πάρτι στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (25/2)

Αποκριάτικο πάρτι στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (25/2)

Σε μια πρωτότυπη αποκριάτικη εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο Φουαγιέ του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη της Καλλιτεχνικής Παιδαγωγικής Ομάδας «Σχεδία στην Πόλη» θα παρουσιάσουν από τις 11:00 π.μ. έως και τις 14:00 ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το Φουαγιέ του Δημαρχείου θα μεταμφιεστεί σε έναν πολύχρωμο και ζωντανό χώρο υποδοχής και φιλοξενίας των μικρών καρναβαλιστών που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλήθος διασκεδαστικών δράσεων, με τη συνδρομή παιδαγωγών και εμψυχωτών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποδοχή από ξυλοπόδαρους, παράσταση κουκλοθέατρου με κούκλες μάπετ, εργαστήρια ζωγραφικής χαρταετού και κατασκευής μάσκας, μακιγιάζ προσώπου στο πνεύμα της αποκριάς, μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό με μουσική από dj καθώς και τον παραδοσιακό αποκριάτικο χορό γύρω από το γαϊτανάκι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.