Αρχική Τηλεοπτικά Big Time Rush Season 3 από τη Nickelodeon (26/1, 19.30)

Big Time Rush Season 3 από τη Nickelodeon (26/1, 19.30)

Το «Big Time Rush» είναι μία σειρά για τη φιλία, που εξιστορεί την εύρεση, τη δημιουργία και την άνοδο ενός μουσικού group, που έχει προοπτικές να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στα charts.
Κάθε μέλος του συγκροτήματος φέρνει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα, καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τη θέση τους στη βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος. Η ζωή όμως στο χώρο της μουσικής δεν είναι εύκολη και οι ενέργειές τους, τους οδηγούν πολλές φορές σε προβλήματα με τη δισκογραφική τους εταιρία. Τα παραδείγματα είναι πολλά: ο έρωτας για την ίδια κοπέλα, η επισκευή του διαμερίσματός τους στο Palm Woods, η απρεπής συμπεριφορά προς τον καινούργιο δάσκαλο στο στούντιο ηχογράφησης. Μέσα όμως από αυτά και πολλά άλλα περιστατικά, το συγκρότημα θα καταλάβει ότι η επιτυχία έρχεται μόνο με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και την υποστήριξη του ενός προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

BIG TIME RUSH SEASON 3
Πρεμιέρα: Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 19.30
Καθημερινά στις 19.30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.