Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα BΙβλιοπαρουσίαση: "Η τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα" στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη (5/2)

BΙβλιοπαρουσίαση: "Η τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα" στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη (5/2)

image002_62Η Μουσική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καλλιτεχνήματα φιλοξενεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18:00, την παρουσίαση της αναθεωρημένης έκδοσης του βιβλίου της κυρίας Μαρίας Μιχαλοπούλου (καθηγήτρια πιάνου, μουσικοπαιδαγωγός) "Η Τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τη συγγραφέα, η κυρία Έφη Αγραφιώτη (πιανίστα-καθηγήτρια πιάνου-συγγραφέας) και οι κυρίες Αγγελική και Μαρία Μπόλλα (Πιανιστικό Ντούο – κονσερτίστ της Ecole Normale de Musique de Paris).

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του πιανιστικού έργου αντιπροσωπευτικού δείγματος μαθητών από όλα τα επίπεδα, που σπουδάζουν στην τάξη της κυρίας Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Θέματα ομιλιών:

Μαρία Μιχαλοπούλου: Ενδεικτική παρουσίαση των κεφαλαίων του βιβλίου και συνοπτική αναφορά των κινήτρων δημιουργίας του.

Έφη Αγραφιώτη: Η παιδαγωγική του πιάνου με αφετηρία το βιβλίο «Η τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα»

Είσοδος ελεύθερη

Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος Λίλιαν Βουδούρη,

Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.