Αρχική Νέα Bobos Arts Festival: Ξεκινά το πιο διασκεδαστικό Παιδικό Πολιστιστικό Φεστιβάλ της πόλης!

Bobos Arts Festival: Ξεκινά το πιο διασκεδαστικό Παιδικό Πολιστιστικό Φεστιβάλ της πόλης!

Μικροί και μεγάλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για το Bobos Arts Festival!

Μια μέρα γεμάτη μουσική, θέατρο, εικαστικές δράσεις και ποιοτικό παιχνίδι περιμένει τους μικρούς τεχνόφιλους την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο αυτού του ολοήμερου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνει το The Hub Events! Η Έλλη Δαβάκη, διοργανώτρια του Bobos Arts Festival, μίλησε στο Infokids.gr για τη δημιουργία του Φεστιβάλ, τις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις και τα εργαστήρια που θα λάβουν χώρα με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά και τον τρόπο που μπορεί κανείς να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή του πολιτισμού!

• Πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του Bobos Arts Festival;

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη για την ανάδειξη και προώθηση των τεχνών και την εξοικείωση των παιδιών μας με αυτές. Σε ένα κόσμο που η εύπεπτη διασκέδαση κυριαρχεί, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα φεστιβάλ, με σκοπό του την ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών, μέσα από μια σειρά ξεχωριστών πολιτιστικών δράσεων. Έτσι, συγκεντρώσαμε σε έναν τόπο και χρόνο, μερικές από τις πιο αξιόλογες παιδικές πολιτιστικές δράσεις της πόλης μας, προσφέροντας στα παιδιά μια μέρα γεμάτη θέατρο, μουσική, εικαστικές δράσεις και ποιοτικό παιχνίδι.

post_burgerproject

Μιλήστε μας για τις δράσεις που θα φιλοξενήσει...

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει, μέσα από τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και φίλων του παιδιού, ξεχωριστές δράσεις με πολλή μουσική, θέατρο, ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια και ποιοτικό παιχνίδι. Οι Burger Project, η θεατρική Ομάδα Κοπέρνικος και η Ξένια Καλογεροπούλου, είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, ενώ μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων με θέμα τη ζωγραφική, τη μουσική, το θέατρο, τη δημιουργική γραφή και πολλά άλλα θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

post_creativewriting

• Πώς μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή για το Φεστιβάλ; Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι;

Εισιτήρια μπορεί να βρει κανείς στο Viva.gr, στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης (Public, Media Markt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης κ.α.) και στο ταμείο του φεστιβάλ, ενώ υπάρχουν εκπτωτικά-οικογενειακά πακέτα και εκπτωτική τιμή για την προπώληση. Με την αγορά του εισιτηρίου μπορεί κανείς να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε δράσεις επιλέξει. Οι εγγραφές γίνονται επί τόπου.
Επίσης, παράλληλα με τις πολιτιστικές δράσεις θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση με επιλεγμένες εταιρείες παιδικών προϊόντων και ένα φρουτό-bar με μικρά υγιεινά γεύματα και φυσικούς φρουτοχυμούς για τους μικρούς επισκέπτες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Για αγορά εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.