Αρχική InfoTeens Sports Boot camp στην Παλλήνη

Boot camp στην Παλλήνη

Ένα από τους πιο ομαδικούς και αποδοτικούς τρόπους γυμναστικής, το boot camp, προσφέρει για έφηβους και ενήλικες το αναρριχητικό πάρκο The Wall, στην Παλλήνη. Πρόκειται για μια ομαδική άσκηση που συνδυάζει τρέξιμο, διαλειμματική προπόνηση και μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, βοηθώντας τους αθλούμενους να εντάξουν την γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Κατά τη διάρκεια του boot camp γίνονται κυρίως ασκήσεις που χρησιμοποιούν το βάρος του σώματος όπως push ups,TRX (προπόνηση με ιμάντες) και γενικότερα functional training (λειτουργική προπόνηση) σε συνδυασμό με τρέξιμο και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Είναι ένας τρόπος άθλησης με σημαντικά ωφέλη για τον οργανισμό και την καλή υγεία καθώς πέρα απ' ό,τι βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους, αυξάνει την αποδοτικότητα του καρδιαγγειακού συστήματος, ενισχύει τις φυσικές αντοχές, την ισορροπία, την ευλυγισία του σώματος αλλά και βελτιώνει τα αντανακλαστικά.

Το boot camp, όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του κέντρου The Wall, στην ιστοσελίδα του, έχει ως σκοπό να δώσει την δυνατότητα στους αθλούμενους να πιέσουν τον εαυτό τους παραπάνω από αυτό που θα έκαναν μόνοι τους στο γυμναστήριο, ώστε να έχουν μεγαλύτερη απώλεια λίπους, αναπτύσσοντας συγχρόνως την συντροφικότητα και την ομαδική προσπάθεια.

Χρήσιμες πληροφορίες
The Wall, Αγ. Αθανασίου 12, Παλλήνη Αττικής, (δίπλα στην Αττική Οδό, έξοδοι 14-15 κι από τις δύο κατευθύνσεις, πίσω από το κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ)
210 6030093 / 210 9211020


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.