Αρχική Famous Parents Brad Pitt και Angelina Jolie ετοιμάζονται για το 7ο παιδί

Brad Pitt και Angelina Jolie ετοιμάζονται για το 7ο παιδί

brad pitt angelina jolie kids

Ήδη κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μετά τις αποκαλύψεις και των δύο για τα προβλήματα υγείας που τους ταλαιπωρούν, σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση 7ου παιδιού!

Το ότι και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά το έχουμε καταλάβει όλοι, οπότε μόνο θετικά συναισθήματα μπορεί να γεννά η είδηση πως ήδη ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ένα ακόμη παιδάκι. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός, η οποία συνεχίζει τα ταξίδια της σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας.

Μάλλον φαίνεται πως έχουν βάλει σοβαρά σκοπό τους να πραγματοποιήσουν τη ρήση του Brad Pitt: “θα σταματήσουμε όταν συμπληρώσουμε ομάδα ποδοσφαίρου!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.