Αρχική Famous Parents «Brad πάρε την οικογένεια κι ελάτε στην Ελλάδα!»

«Brad πάρε την οικογένεια κι ελάτε στην Ελλάδα!»

Όταν ένα από τα πιο διάσημα και λαμπερά ζευγάρια στον κόσμο, επιλέγουν να εκδράμουν με τα παιδιά τους σε μια τέτοια παραλία, ένα έχω να βροντοφωνάξω: «Brand πάρε την οικογένεια κι ελάτε στην Ελλάδα!»

Ο Brad και η Angelina, την περασμένη εβδομάδα, ταξίδεψαν στα «εξωτικά» (λέμε τώρα) νησιά Γκαλαπάγκος με τα παιδιά τους, προκειμένου να γιορτάσουν τους αρραβώνες τους.

Η εκτυφλωτική Angelina ντυμένη με ένα μακρύ κατάμαυρο φόρεμα έπαιζε με τα μικρά στην αμμουδιά ενώ ο γοητευτικός Brand επιδόθηκε στις καταδύσεις.

Αργότερα, απόλαυσαν οικογενειακώς βόλτα με φουσκωτό σκάφος.

Εμείς, πάντως έχουμε να επισημάνουμε και επιμένουμε σε αυτό: οι Ελληνικές παραλίες είναι πολύ πιο εξωτικές , οι αμμουδιές πολύ πιο όμορφες και τα Ελληνικά θαλασσινά νερά πολύ πιο γαλάζια από αυτά που βλέπουμε ότι είναι στα Γκαλαπάγκος!


Γιʼ αυτό λέμε και θα ξαναλέμε «Brad πάρε την οικογένεια κι ελάτε στην Ελλάδα!»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.