Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Caffè Americano: Το πιο δημοφιλές ρόφημα των Starbucks® έφτασε στην Ελλάδα!

Caffè Americano: Το πιο δημοφιλές ρόφημα των Starbucks® έφτασε στην Ελλάδα!

H Starbucks προσθέτει αυτό το μήνα ένα ακόμα ολοκαίνουργιο απόκτημα στην κορυφαία, στην αγορά, σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics - τον Caffè Americano με γάλα.

Μοναδικό στο είδος του, το νέο κρύο ρόφημα καφέ συνδυάζει τον 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast των Starbucks μαζί με την κατάλληλη μικρή δόση γάλακτος και αποτελεί την πιο έντονη επιλογή γεύσης καφέ από τη συνολική σειρά των Starbucks Chilled Classics. Ο Caffè Americano προσκαλεί τους Έλληνες λάτρεις του κρύου καφέ να ζήσουν μια νέα εμπειρία, όπου κι αν βρίσκονται. Όλη η σειρά είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα).

Ο Caffè Americano αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα στα καταστήματα Starbucks σε όλη την Ευρώπη και το νέο αντίστοιχο ρόφημα κρύου καφέ θα καλύψει τις προτιμήσεις όλων όσων επιθυμούν περισσότερο καφέ και λιγότερο γάλα.

Starbucks Chilled Caffè Americano

• ΝΕΟ: Starbucks Chilled Caffè Americano: Εμπνευσμένο από το κλασικό ζεστό ρόφημα Caffè Americano, το κρύο ρόφημα καφέ Caffè Americano είναι φτιαγμένο με 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast, ώστε να επιτυγχάνεται ένας πλούσιος με γεμάτο σώμα Starbucks espresso με την κατάλληλη μικρή ποσότητα γάλακτος για μια πλούσια και έντονη γεύση (#Caffe Americano).

Δείτε τις υπόλοιπες γεύσεις στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.