Αρχική InfoMommy Υγεία Calliope: Στο τέλος του μήνα θα υποβληθώ σε μαστεκτομή

Calliope: Στο τέλος του μήνα θα υποβληθώ σε μαστεκτομή

CALL_h_633_451
H καταξιωμένη Ελληνίδα φωτογράφος Calliope, μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της και τη διάγνωση καρκινογόνων κυττάρων στο στήθος της, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ζωής.

Η παγκοσμίου φήμης φωτογράφος μιλά ανοιχτά για την μαστεκτομή στην οποία θα υποβληθεί και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες: την πρόληψη!

«Θέλω να μιλήσουμε γι' αυτό, γιατί θέλω να αφυπνίσω όλες τις γυναίκες που θα μας διαβάσουν. Κορίτσια, η πρόληψη σώζει. Εξετάσεις κάθε χρόνο και μην αμελείτε τη μαστογραφία σας» λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην ίδια, λέει σε γνωστό έντυπο:

«Το πρόλαβα στην αρχή του το πρόβλημα. Μου διαγνώστηκαν στον αριστερό μαστό καρκινογόνα κύτταρα in situ. Έκαναν βιοψία και είναι κακοήθη. Αν δεν αφαιρεθεί το στήθος τώρα, αυτά θα εξελιχθούν σε όγκο. Γι' αυτό και στο τέλος του μήνα θα γίνει μαστεκτομή και ανάπλαση του στήθους. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν υπήρξα ποτέ φοβητσιάρα. Είναι μια δοκιμασία ακόμη, που θα περάσει κι αυτή. Δεν θα πεθάνω».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.