Castellino: Ο βρεφονηπιακός σταθμός που θυμίζει αγαπημένα παιδικά παραμύθια!

Η επιλογή του κατάλληλου βρεφονηπιακού σταθμού – νηπιαγωγείου που θα φιλοξενήσει το παιδί μας στα πρώτα του σχολικά βήματα είναι μια σημαντική απόφαση που πρέπει να παρθεί πολύ σχολαστικά και κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Με τη λογική ότι ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο θα γίνουν το δεύτερο σπίτι του παιδιού, θα πρέπει να επιλέξουμε έναν χώρο που προσφέρει απλόχερα  θαλπωρή, δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης και διαθέτει το κατάλληλο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε το παιδί να ψυχαγωγείται, να παίζει και να μαθαίνει σε ένα απόλυτα ασφαλές παιδαγωγικό περιβάλλον.

Ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός – νηπιαγωγείο  Castellino, ένας υπέροχος χώρος που μοιάζει να ξεπήδησε από τις σελίδες αγαπημένων παιδικών παραμυθιών, είναι η ιδανική πρόταση για την προσχολική αγωγή των παιδιών.

Οι ολοκαίνουργιες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε συνδυασμό  με το εκπαιδευτικό προσωπικό που διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και την αγάπη για τα παιδιά αποτελούν τα εχέγγυα ώστε το παιδί να αναπτύξει δεξιότητες, να ανακαλύψει κλίσεις και να χτίσει θεμέλια για το μέλλον.

Μια ομάδα έμπειρων βρεφοκόμων, νηπιαγωγών και παιδαγωγών υπό την επίβλεψη της νηπιαγωγού Αντωνίας Παπαδημητροπούλου ασχολείται με τα παιδάκια από 40 ημερών έως 6 χρονών με απώτερο στόχο τη διάπλαση χαρούμενων παιδιών με διάθεση για μάθηση και δημιουργικότητα.

Ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός – νηπιαγωγείο Castellino στοχεύει σε μια διαπαιδαγώγηση που διαπνέεται από την αγάπη για τα παιδιά, από το σεβασμό στην πολυμορφία, από την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της ελευθερίας και της δημιουργικής ικανότητας κάθε παιδιού.

 

5 λόγοι που το Castellino είναι η νούμερο 1 επιλογή για την προσχολική αγωγή

  • Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης των παιδιών με παράλληλη ψυχαγωγία, ιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη αλλά και συγκεντρώσεις των γονέων με ειδικό παιδοψυχολόγο.

 

  • Φροντίζει με ολιγομελή τμήματα, ειδικευμένο προσωπικό και ευρύχωρες αίθουσες για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών για το Δημοτικό σχολείο από τα πρώτα τους βήματα, βοηθώντας τα να ξεδιπλώσουν όλες τις δυνατότητές τους και να εκφραστούν ελεύθερα!

 

  • Λειτουργεί τμήμα εκμάθησης και γνωριμίας με computers σε συνεργασία με τα Technokids της Microsoft, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης Αγγλικών με καθηγήτρια Αγγλικών. Τακτικά δίνονται θεατρικές και χορευτικές μουσικές παραστάσεις, ώστε να οξυνθεί η δημιουργικότητα και καλλιτεχνική φλέβα των παιδιών. Επιπλέον, καθημερινά τα παιδιά δημιουργούν με ζωγραφική, πηλό, γύψο ενώ υπάρχουν προγράμματα εκγύμνασης και μουσικής. Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της κολύμβησης στις Νηρηίδες στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπαλέτο και ακονίζουν το μυαλό τους, παρακολουθώντας μαθήματα σκάκι και ρομποτικής.

  • Γνωρίζοντας την ανάγκη των παιδιών για αγάπη, αποδοχή, επιβράβευση, οι εκπαιδευτικοί στο Castellino επικεντρώνονται στην ψυχοσυναισθηματική στήριξη κάθε παιδιού, καθώς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει παιδοψυχολόγος που συναναστρέφεται με τους μικρούς μαθητές. Οι συζητήσεις και η εξατομικευμένη ψυχοσυναισθηματική παρακολούθηση των παιδιών από την ειδικό, αναπτύσσουν στο παιδί τον τρόπο ώστε να υποστηρίζει τον εαυτό του, να ενδυναμώνεται μέσα από αυτό η ψυχοσυναισθηματική του υγεία, η συμπεριφορά του καθώς επίσης του δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτής της βοήθειας να ανακαλύψει τρόπους αλληλεπίδρασης με τα άλλα παιδιά.

 

  • Τέλος, ο έλεγχος της ομιλίας για όλα τα παιδιά γίνεται από την παιδοψυχολόγο εξειδικευθείσα στην λογοθεραπεία  Τζίνα Παπαδημητροπούλου-Πηλιχού. Έτσι παρέχεται η  δυνατότητα στα παιδιά να αποκαταστήσουν πιθανά προβλήματα λόγου αν ανιχνευτούν ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση και στην αυτοπεποίθηση του προφορικού λόγου των παιδιών ώστε να κατακτήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και ορθότερα τη γλωσσική τους ανάπτυξη.

 

 

Πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός – Νηπιαγωγείο  Castellino

Ελευθερίου Βενιζέλου & Κωνσταντινουπόλεως, Ν. Ηράκλειο

6946253812 – 6937576183 -6937546242 – 6932137367