Αρχική InfoMommy Νέα Celebrities στον αγώνα κατά της πείνας

Celebrities στον αγώνα κατά της πείνας

Τί κοινό έχουν η Taylor Swift, η Katy Perry και οι Coldplay; Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση της πείνας στον κόσμο.

Συμμετέχουν με προσωπικά τους αντικείμενα στην ετήσια δημοπρασία Hungerthon, που διοργανώνεται από τον οργανισμό "WhyHunger foundation", ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή τροφίμων σε φτωχές οικογένειες ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα η Τέιλορ Σουίφτ θα προσφέρει μια κιθάρα της με την υπογραφή της, η Κέιτι Πέρι ένα ροζ σατέν σακάκι που φορούσε στην περιοδεία της "DreamsTour", ενώ οι Coldplay θα χαρίσουν σε ένα τυχερό την ευκαιρία να πετάξει στο Λονδίνο και να τους απολαύσει στην συναυλία τους στις 12 Ιουνίου του 2012.

Την προσπάθεια στηρίζουν και άλλοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Μάρκι Ραμόν από τους "The Ramones", ενώ οι Green Day, Nickelback, Σίντι Λόπερ και Fleetwood Mac's Lindsey Buckingham έχουν όλοι υπογράψει τις ηλεκτρικές τους κιθάρες τις οποίες θα βγάλουν στο σφυρί για καλό σκοπό.

Η διαδικτυακή δημοπρασία The Charity Buzz θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου του 2011.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.