Αρχική Βιβλία "Chef από την αρχή. Για μικρά και μεγάλα "παιδιά" στην κουζίνα"

"Chef από την αρχή. Για μικρά και μεγάλα "παιδιά" στην κουζίνα"

Περισσότερες από 50 συνταγές βήμα προς βήμα από τον Γιάννη Λουκάκο σε ένα βιβλίο εμπνευσμένο από την πρώτη μαγειρική απόπειρα του γνωστού σεφ.

Ήταν μια μηλόπιτα που όπως τελικά αποδείχτηκε ήταν η αφετηρία για το ταξίδι του στον κόσμο της γαστρονομίας. Αναλογίστηκε, λοιπόν, πόσο πιο εύκολη θα ήταν η πρώτη μαγειρική του απόπειρα αν υπήρχε τότε ένα βιβλίο επεξηγηματικό, χωρισμένο σε βήματα, με συμβουλές και φωτογραφίες που θα έδειχνε τον δρόμο με τρόπο πιο σαφή. Ταυτόχρονα θυμήθηκε και αρκετούς φίλους του, που αν και δεν είναι πια παιδιά, εξακολουθούν να χρειάζονται καθοδήγηση στην κουζίνα.

Έτσι γεννήθηκε το "Chef από την αρχή", το οποίο απευθύνεται με προσιτό τρόπο σε μικρούς σεφ, αλλά και σε ενήλικες που αναζητούν ένα χέρι βοήθειας στην κουζίνα. Συγκεκριμένα, στο βιβλίο περιλαμβάνονται περισσότερες από 50 πρωτότυπες συνταγές, έξυπνα δομημένες σε βήματα, με τη συνοδεία των αντίστοιχων φωτογραφιών. Το "Chef από την αρχή" υπόσχεται να χαρίσει ευτυχισμένες ώρες δημιουργικής απασχόλησης σε ολόκληρη την οικογένεια.

Ψάξτε λοιπόν το παιδί που και εσείς κρύβετε μέσα σας και αφεθείτε στα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις που αναδύονται μέσα από τις σελίδες.

Συγγραφέας
: Γιάννης Λουκάκος
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
ISBN: 978-960-501-641-8
Σελίδες: 272
Τιμή: 28,60 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.