Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Cils Tint Mascara: Ημι-μόνιμο μακιγιάζ βλεφαρίδων από τη Lancôme

Cils Tint Mascara: Ημι-μόνιμο μακιγιάζ βλεφαρίδων από τη Lancôme

Cils Tint BDΗ Lancôme, η μάρκα με την παράδοση στις μάσκαρα, αντλεί έμπνευση από την επαγγελματική τεχνική του ημι-μόνιμου μακιγιάζ βλεφαρίδων και προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που συνδυάζει χρώμα και φροντίδα!

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μάσκαρα, η πρωτοποριακή Cils Tint, δεν περιέχει καθόλου κερί. Το βουρτσάκι ακριβείας είναι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ανάμεσα στη μεταφορά χρώματος και το διαχωρισμό.

Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα: ένα αξιοπρόσεκτο αλλά ταυτόχρονα διακριτικό μακιγιάζ, ελαφρύτερο από τις παραδοσιακές μάσκαρα, που τονίζει έντονα αλλά ταυτόχρονα φυσικά, με μοναδικό κράτημα και παράλληλα φροντίδα των βλεφαρίδων… Όλα αυτά σε ένα και μόνο προϊόν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.