Αρχική Προτάσεις Αγοράς Clempad: Το πρώτο Εκπαιδευτικό Tablet

Clempad: Το πρώτο Εκπαιδευτικό Tablet

CLEMPAD PRODUCTΑλήθεια, πόσο θα θέλατε να υπήρχε ένα Tablet ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, να είναι εκπαιδευτικό και να είναι όλο στα Ελληνικά; Εγώ πάντως απαντώ «Πολύ!!!».

Δεν άντεχα άλλα παρακάλια… O μεγάλος: «Μαμά να πάρω το κινητό σουουουου;…» O μικρός: «Μαμά θέλω το «iPad» σουουου!!...» Και να είμαι και από πάνω τους, μην τυχόν πέσει, μην τυχόν μπουν σε κάποια εφαρμογή /site που δεν πρέπει! Το άγχος λοιπόν τέλος!

Βρήκα το Clempad! Ένα Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για παιδιά ηλικίας 6+ που είναι εξ ολοκλήρου στα ελληνικά και ειλικρινά έφερε την «ειρήνη» στο σπίτι μας.

Πρώτον! Είναι πανεύκολο στη χρήση - για εμένα που η τεχνολογία δεν είναι το φόρτε μου αλλά και ο χρόνος να την μάθω δεν υπάρχει!

Δεύτερον! Έχει σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά και προσφέρει δωρεάν ελληνικές εκπαιδευτικές εφαρμογές με πληθώρα θεμάτων. Καθίστε να παίξετε και εσείς παρέα μαζί τους, μπορεί να μάθετε πράγματα που μέχρι σήμερα νομίζατε πως τα ξέρατε...

Τρίτον! Τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους εφαρμογές Android, πολυμέσα, ασφαλές Internet, κάμερα, ζωγραφική, ημερολόγιο αλλά και ηλεκτρονικά βιβλία!

Και τέταρτον -εδώ είναι το καλό - ότι όλα αυτά ελέγχονται εύκολα! Με κωδικό και 3-4 κλικ, μπορείτε να ρυθμίζετε την πρόσβαση στο Internet, τα περιεχόμενά τους, την πρόσβαση σε εφαρμογές και το χρόνο χρήσης (κλειδώνει μόνο του αν το ορίσετε π.χ. για 30 λεπτά! Χι χι χι!). Επιπλέον μπορείτε και να διαχειριστείτε έως 4 προφίλ παιδιών (καλά, αν μπορείτε να έχετε 4 παιδιά να μοιράζονται ένα Tablet, μάλλον μπορείτε να κατακτήσετε και τον κόσμο). Εμείς πήραμε δύο Clempad!

Τέλος, να μην ξεχάσω, συνοδεύεται και από bumper για να το κρατούν άνετα αλλά και να είναι ασφαλές στις αναρίθμητες, καθημερινές πτώσεις!

Αααα και μεταξύ μας… κάνει και για μεγάλους! Με λειτουργικό Android μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό Tablet και να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε. Λέτε στο τέλος να παλεύουν να το πάρουν από εμάς; LOL!

AS LOGO CMYK


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.