Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Coaxmed: Ο σύμμαχός σας ενάντια στην κυτταρίτιδα

Coaxmed: Ο σύμμαχός σας ενάντια στην κυτταρίτιδα

hm_wr28j7sBxC54wTNTsΠρόκειται για την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και αναδιαμόρφωσης του σώματος. Το Coaxmed επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που μας δίνει τη δυνατότητα ν’ αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του σώματος, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου. Η υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, καθώς και τη διάσπαση και φυσική αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας.

Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων δίνουν τη δυνατότητα οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων στην περιοχή που πραγματοποιείται η εφαρμογή. Αυτό επιτυγχάνεται με το φαινόμενο της «σπηλαίωσης» (cavitation), που δημιουργεί ο υπέρηχος εντός των λιποκυττάρων καθώς και η υψηλή πίεση που ασκεί στη μεμβράνη τους, η οποία διαρρηγνύεται. Με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων στην υπό θεραπεία περιοχή.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη θεραπεία είναι μόνιμα και γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία, κατά μέσο όρο χρειάζονται 6 εφαρμογές. Το Coaxmed συνδυάζει διάφορες μεθόδους δράσης που προσφέρουν άμεσες αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος, την κυτταρίτιδα και το χάσιμο πόντων. Ανάμεσα στις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες είναι η αναδόμηση, σύσφιξη, λιπόλυση, λιπογλυπτική και λεμφική αποστράγγιση του οργανισμού.

Απόστολος Γαϊτάνης,
Πλαστικός Χειρουργός
MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, www.agaitanis.gr βρίσκεται & στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης μία μέρα κάθε μήνα (επόμενη επίσκεψη Πέμπτη 25 Απριλίου)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.