Αρχική Προτάσεις Αγοράς COCO-MAT: Διαγωνισμός «Πώς ονειρεύομαι το τέλειο δωμάτιο»

COCO-MAT: Διαγωνισμός «Πώς ονειρεύομαι το τέλειο δωμάτιο»

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η COCO-MAT προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να φανταστούν πώς ονειρεύονται το ιδανικό δωμάτιο: Γεμάτο ζωγραφιές και παιχνίδια, ή με άπλετο χώρο για να παίζουν μπάλα; Με ένα μεγάλο κρεβάτι και πουπουλένιο πάπλωμα για ύπνο και χουζούρι ή με ένα μεγάλο γραφείο για διάβασμα και ζωγραφική; Όπως και να φαντάζονται το δωμάτιο τους τα παιδιά, τους δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους μεγάλους και να κερδίσουν δώρα COCO-MAT συμμετέχοντας στο διαγωνισμό.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών. Για να συμμετέχουν χρειάζεται να προμηθευτούν ένα τετράδιο COCO-MAT από τα καταστήματα της εταιρείας, στο οποίο μπορούν να περιγράψουν την ιδέα τους για το τέλειο δωμάτιο χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο, ή και ζωγραφίζοντας, ή φιλοτεχνώντας την με άλλες τεχνικές (κολάζ, τέμπερες, άλλα υλικά κτλ).

Βραβεία
Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν αναμνηστικά δώρα COCO-MAT. Κάθε κατάστημα θα αναδείξει έναν νικητή που θα λάβει δώρο ένα από τα πάνινα παιχνίδια COCO-MAT, ενώ στη συνέχεια, ανάμεσα στους νικητές των καταστημάτων θα επιλεγούν τρεις μεγάλοι νικητές που θα κερδίσουν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όροι Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου.
Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές παιδιών ηλικίας 7 έως 12 ετών. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα πρέπει να επιστρέψουν το τετράδιο σε ένα κατάστημα COCO-MAT έως τις 31 Οκτωβρίου. Στο οπισθόφυλλο θα πρέπει να επισυναφθεί υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή ασκούντος τη γονική μέριμνα ότι συναινεί στη συμμετοχή του παιδιού στο διαγωνισμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.