Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Coffee Bean Day στα Starbucks! (15/4)

Coffee Bean Day στα Starbucks! (15/4)

StarbucksΤα Starbucks μοιράζονται με τους φίλους τους το πάθος τους για τον καφέ, τις γνώσεις τους για τα χαρακτηριστικά κάθε μίας από τις 16 διαφορετικές ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο και για τις διαφορετικές επιλογές άλεσης των κόκκων ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του καφέ (εσπρέσο, φίλτρου, γαλλικός, ελληνικός), καθώς και συμβουλές για τη δημιουργία του τέλειου καφέ στο σπίτι.

Καθώς οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν, οι φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις αυξάνονται, άρα αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να προετοιμαστούμε, επιλέγοντας την ποικιλία καφέ που προτιμάμε και απολαμβάνοντας παράλληλα το αγαπημένο μας ρόφημα κερασμένο από τα Starbucks!Μόνο για μια μέρα, μια ευχάριστη έκπληξη μας περιμένει από τα Starbucks. Με κάθε αγορά συσκευασίας καφέ για το σπίτι, τα Starbucks θα μας κεράσουν ένα ρόφημα της επιλογής μας.

Πότε: Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου, όλη μέρα…

Που: Σε όλα τα καταστήματα Starbucks!

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.