Αρχική Famous Parents Colin Farell : «Η γέννηση του γιου μου ήταν για μένα ευλογία»

Colin Farell : «Η γέννηση του γιου μου ήταν για μένα ευλογία»

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 8χρονος james, η γέννησή του ήταν ευλογία για τον πατέρα του, Colin Farell, όπως δήλωσε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του σε περιοδικό.
«Η γέννηση του γιου μου για μένα ήταν ευλογία… Η σπάνια ασθένειά του με έκανε να ωριμάσω, να εκτιμήσω την ζωή και να καταλάβω το βαθύτερο νόημά της», εξομολογείται ο Colin Farrell για τον James που πάσχει από σύνδρομο Angelman.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν κρύβει ότι η ασθένεια του James τον έκανε πιο ευαίσθητο. «Είναι ένα παιδί που δείχνει απίστευτο θάρρος και δύναμη ζωής, αγνά και αμόλυντα. Λατρεύω τον γιο μου και το γεγονός ότι είναι “ιδιαίτερος” με κάνει να τον αγαπώ ακόμα περισσότερο».

Το σύνδρομο Angelman προκαλεί μιας μορφής νοητική στέρηση: λόγω αυτής, ο James άρχισε να περπατά ελάχιστα όταν ήταν τεσσάρων ετών, ενώ δεν μιλάει σχεδόν καθόλου.

«Το 2003, λίγους μήνες πριν την γέννηση του γιού μου, με είχαν καλέσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ποτέ δεν είχα ενημερωθεί για γενετικές ασθένειες ή σύνδρομα που προκαλούν σοβαρή αναπηρία και εξεπλάγην από αυτούς τους νέους αθλητές, τούς γεμάτους ανθρωπιά», συνεχίζει ο ηθοποιός και εύχεται μία ημέρα να καμαρώσει τον James στους Παραολυμπιακούς.

Ο ηθοποιός απευθύνθηκε και σε όσους γονείς βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση παρόμοια με τη δική του και τους παρότρυνε να αγαπήσουν τη διαφορετικότητα.

«Αγκαλιάστε την διαφορετικότητα και δείτε το σαν ευκαιρία για να γιορτάσετε τη ζωή σε όλες της τις μορφές», κατέληξε ο ηθοποιός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.