Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Corealis: Δηλώστε παρών στην άφιξη της χρονιάς

Corealis: Δηλώστε παρών στην άφιξη της χρονιάς

corealis2Οι Έλληνες ανέκαθεν ταυτίζαμε τη χώρα μας με τη θάλασσα. Η θάλασσα είναι μέρος της παράδοσής μας, της πολιτισμικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς. Εμπνεόμενοι από αυτή μας την παράδοση δημιουργήσαμε για όλους εσάς τους ιδιαίτερα απαιτητικούς σε θέματα ποιότητας, γεύσης, ποικιλίας και καλής διατροφής το πρότυπο κατάστημα Corealis.

Πρόκειται για έναν νέο, εξειδικευμένο και φιλικό χώρο μέσα στον οποίο θα ανακαλύψετε μια μοναδική ποικιλία 100 και πλέον φρεσκοκατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών και περισσοτέρων από 50 ετοίμων γευμάτων με θαλασσινά, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές.

corealis1

Μοναδικές γευστικές προτάσεις από επαγγελματίες chef που σε συνδυασμό με τις συμβουλές του εξειδικευμένου προσωπικού που στελεχώνει το κατάστημα Corealis δύναται να αλλάξουν κάθε γευστικό στερεότυπο εμπλουτίζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες και διευρύνοντας τις καθημερινές σας επιλογές.

corealis3

Δοκιμάστε λοιπόν σήμερα ένα προϊόν Corealis και ζήστε μία μοναδική γευστική εμπειρία!

Τα Corealis θα τα βρείτε Αγ. Παρασκευής 117, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6819076.

Corealis_logo-01


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.