Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς CosmoteBooks: Διακοπές παρέα με 500.000 βιβλία!

CosmoteBooks: Διακοπές παρέα με 500.000 βιβλία!

cosmotebooksΈχετε αποφασίσει με ποια παρέα θα πάτε φέτος διακοπές; Αναζητήστε την ιδανική στο CosmoteBooks! Με περισσότερα από 500.000 βιβλία, το CosmoteBooks από την COSMOTE αποτελεί το πιο εξελιγμένο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, με ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (eΒooks), για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.

Τι πιο χαλαρωτικό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, από ένα βιβλίο στην παραλία. Στο CosmoteBooks θα βρείτε βιβλία για όλα τα γούστα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks διαθέτει περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks. Καθημερινά προστίθενται όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αλλά και νέοι τίτλοι σε βιβλία όπως μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά, επιστημονικά, βιβλία γενικού ενδιαφέροντος κλπ., ενώ υπάρχουν συνεχώς μεγάλες προσφορές, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες.

Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού, από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή Smartphone. Για έντυπα βιβλία προσφέρεται επιπλέον, η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές COSMOTE είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, μπορεί κανείς απλά και οικονομικά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να απολαύσει στις διακοπές του ένα αγαπημένο βιβλίο λογοτεχνίας, ή να επιλέξει τίτλους από άλλες κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν, όπως υγεία, αθλητισμός, διατροφή, τέχνες, μαγειρική, εκπαίδευση κ.ά.

Η πρόσβαση στο online βιβλιοπωλείο γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα www.cosmotebooks.gr. Παράλληλα μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης Smartphone και tablet με λειτουργικά Android και iOS, να κατεβάσει στη φορητή του συσκευή την εφαρμογή, προκειμένου να αγοράσει, να κατεβάσει και να διαβάσει τα αγαπημένα του βιβλία. Ο αναγνώστης των ebooks μπορεί να κρατάει bookmarks και σημειώσεις, να συγχρονίζει το διάβασμά του μεταξύ των συσκευών, αλλά και να συνεχίσει το διάβασμα στη μία συσκευή, ακριβώς στη σελίδα που το διέκοψε στην άλλη συσκευή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.