Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Cross Training: Νέο Τμήμα στη Χ.Α.Ν.Θ.

Cross Training: Νέο Τμήμα στη Χ.Α.Ν.Θ.

CROSS TRAINING AFISA ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑCross Training με ένα νέο τμήμα για άνδρες και γυναίκες που δημιουργήθηκε στη Χ.Α.Ν.Θ. από τις 2 Απριλίου  και στο οποίο οι πιο πολλές από τις ασκήσεις μπορούν να εκτελεσθούν με το βάρος του σώματος μόνο, χωρίς έτσι να απαιτείται από τον ασκούμενο να έχει στο αρχικό στάδιο, αυξημένες ικανότητες αντοχής ή δύναμης.

Ειδικότερα πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα ασκήσεων, που μπορούν να εκτελεστούν σε κλειστό χώρο, καθώς και δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου, όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, που προσφέρουν τον ιδανικό - πρωτότυπο τρόπο εκγύμνασης και παράλληλα ψυχικής εκτόνωσης.

Cardio training, Kettle bells , σχοινάκια, αλτήρες, step, ιμάντες TRX, ράβδοι, κώνοι, και σκάλες συναρμογής συνθέτουν ένα μοναδικό πρόγραμμα λειτουργικών ασκήσεων, που μπορούν να εκτελεσθούν αποφεύγοντας τη μονοτονία.

Στόχος του προγράμματος είναι, η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών άσκησης μέσα και έξω από την αίθουσα, χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία κινητικών ερεθισμάτων, κάνοντας την προπόνηση περισσότερο πρωτότυπη, δημιουργική και λειτουργική με μεγάλη εφαρμογή στην καθημερινότητα.

Δευτέρα & Τετάρτη στις 21:00

Δοκιμάστε το δωρεάν την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Διδάσκει : Φώτης Στεφανίδης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης)

Πληροφορίες -Εγγραφές:
Χ.Α.Ν.Θ.
Ν.Γερμανού 1 - Πλατεία ΧΑΝΘ 54621
τηλ.2310.241.007(εσωτ.821-822ΤμήμαΓυμναζόμενων)
www.ymca.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.