Αρχική InfoTeens Sports CrossFit: H γυμναστική γίνεται διασκεδαστική

CrossFit: H γυμναστική γίνεται διασκεδαστική

Με μια εντυπωσιακή παγκόσμια καμπάνια, η Reebok στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε τη γυμναστική, μετατρέποντάς την από μια ατομική προσπάθεια σε ομαδική και από μονότονη διαδικασία σε καθημερινή πρόκληση. Με κεντρικό σύνθημα «The Sport of Fitness has arrived» το Reebok CrossFit αναλαμβάνει να 'μεταμορφώσει' το fitness σε ένα δυναμικό, ομαδικό, διασκεδαστικό άθλημα.
Θεωρείται το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fitness trend σε όλο τον κόσμο. Και υπολογίζεται πως έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια πιστούς χάρη στις πρωτοποριακές μεθόδους προπόνησης που προτείνει, οι οποίες βασίζονται στην ομαδικότητα, τη συντροφικότητα, το συναγωνισμό μα και την καθημερινή εναλλαγή των ασκήσεων.
Το Reebok CrossFit είναι ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής που βελτιώνει άμεσα τη γενική φυσική κατάσταση, συνδυάζοντας ασκήσεις με αρμονικά επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι), γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και βάρη.
Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές, στοχεύοντας στη βελτίωση και των δέκα χαρακτηριστικών που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: την ακρίβεια, την ισορροπία, το συντονισμό, την ευλυγισία, την ευκαμψία, το σθένος, την αντοχή, την ταχύτητα, την ισχύ, τη δύναμη. Βοηθά δε όσους το ακολουθούν να αποκτήσουν έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής σε τρία επίπεδα -σωματικό, ψυχολογικό και κοινωνικό- τα οποία συμβολίζονται με το χαρακτηριστικό του λογότυπο, «Δ».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.