Αρχική InfoMommy Υγεία Δ. Αγ. Αναργύρων- Καματερού: Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες γυναίκες

Δ. Αγ. Αναργύρων- Καματερού: Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες γυναίκες

article-1355120-01A8032A0000044D-515_468x469Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», υλοποιούν πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας.

Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40- 69 ετών. Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.Η ψηφιακή μαστογραφία θα πραγματοποιηθεί στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος έχουν μέχρι σήμερα εξεταστεί 62 γυναίκες, κάτοικοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού,σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Η μεταφορά των γυναικών πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο του Δήμου μας με τη συνοδεία έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη εξέταση θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας στα τηλέφωνα 2132039921 (κ. Κεντεποζίδου Νατάσα) και 2132039925 (κ. Καμαρινοπούλου Ελένη).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.