Αρχική Νέα Δ. Αγίας Παρασκευής: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των παιδικών χαρών της πόλης

Δ. Αγίας Παρασκευής: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των παιδικών χαρών της πόλης

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης των Παιδικών Χαρών επί των οδών Ασημακοπούλου και Θεμιστοκλέους στον Αϊ-Γιάννη και της Πλατείας Τέλου Άγρα στο Κοντόπευκο και σύντομα αναμένεται η πιστοποίηση τους.

ph_5-2-16_1Έχουν ήδη αναπλαστεί και πιστοποιηθεί οι Παιδικές Χαρές της Κεντρικής Πλατείας, της Πλατείας του Αϊ-Γιάννη, της Πλατείας Τσακού, της Πλατείας Μελίνας Μερκούρη, της Πλατείας Δημοκρατίας (Ιόλα), της Πλατείας Αρκαδίου-Μικράς Ασίας, επί των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια, όπως και επί των οδών Σολωμού και Λυκείου και Σολωμού και Δημητρακοπούλου στον Τσακό.

ph_5-2-16_2

Paidiki_hara5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.