Αρχική Νέα Δ. Αγίων Αναργύρων- Καματερού: Αναβαθμίζονται 18 παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Δ. Αγίων Αναργύρων- Καματερού: Αναβαθμίζονται 18 παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση Παιδικών Χαρών Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού», δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι η ασφάλεια των παιδιών με τη διαμόρφωση των υφιστάμενων παιδικών χαρών του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας της ισχύουσας νομοθεσίας. Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις συντήρησης ή αντικατάστασης οργάνων παιδικής χαράς, αντικατάστασης ή επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτησης καθιστικών, θυρών ή κιγκλιδωμάτων όπου δεν υπάρχουν, είτε έχουν καταστραφεί, καθώς και ραμπών για πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία.

Στη Δημοτική Κοινότητα Καματερού, θα εκτελεσθούν εργασίες στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στις οδούς: Αιμιλίας Δάφνης - Νικηταρά, Ερμουπόλεως, Αγίου Σπυρίδωνος - Παπαφλέσσα, Λυκίας - Ζωγράφου, Χιροσίμα, Πλατεία Δημοκρατίας, Σμύρνης, Πίνδου - Αγίας Μαρίνας.

Αναφορικά με τη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Αναργύρων, οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις παιδικές χαρές των οδών: Υψηλάντου - Βασιλέως Κωνσταντίνου, Θερμοπυλών - Μέρλα, Σπάρτης - Ν. Πλαστήρα, Κέννεντυ - Κωνσταντινουπόλεως, Θράκης - Κωνσταντινουπόλεως, Ταϋγέτου - Λέσβου, Ζαλόγγου - Μανιακίου, Ικονίου - Ρούπελ, Λ. Δημοκρατίας - Κυπαρισσίας και Στουρνάρα - Κρυονερίου. Τέλος, το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Αναργύρων - Καματερού και θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.